Herbanika Feminine Cream Nona Roguy - Shafi Malaysia

Shafi Malaysia

Kesihatan & Kecantikan

test banner

Terbaru

Post Top Ad

Harga Promo, SMS/Whatsapp ke 016-9054888.

31 Mei 2014

Herbanika Feminine Cream Nona Roguy

Herbanika Feminine Cream keluaran Nona Roguy diperkaya dengan herba terpilih yang berupaya membantu mengatasi masalah kegatalan pada bahagian intim kaum wanita seterusnya memberikan kesegaran yang berpanjangan.

Kandungan: 30 gm

No Pendaftaran KKM: MAL06100668T

Kebaikan Herbanika Feminine Cream

  • Mengatasi masalah kegatalan pada bahagian intim
  • Memelihara kelembapan dan kehalusan kulit
  • Mencegah jangkitan bakteria dan kuman bagi mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
  • Mengekalkan kesegaran yang berpanjangan

Kandungan Herbanika Feminine Cream

Calotropis Gigantea: Tumbuhan berbunga yang sering digunakan dalam rawatan tradisional Ayurveda ini berupaya mengatasi masalah kulit seperti kegatalan dan radang.

Daun Pandan (Pandanus Odorus):  Selain bertindak mengatasi masalah kulit, daun pandan mempunyai aroma yang menyegarkan serta sering digunakan di dalam produk kosmetik dan penjagaan diri bagi membantu mengharumkan lagi isi kandungan produk.

Tasmanian Blue (Eucalyptus Globulus): Tumbuhan yang sering tumbuh di Australia ini mempunyai aroma yang segar serta bersifat antiseptik dan antiradang yang berupaya mempercepatkan pemulihan luka serta.

Serai Wangi (Cymbopogon Nardus):  Ekstrak serai wangi berupaya menyingkirkan toksin serta mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit. Tumbuhan yang bersifat antiseptik ini juga mampu mencegah jangkitan mikroorganisme seperti bakteria dan kulat yang akan merosakkan kulit anda.

Cengkih (Eugenia Aromatica): Cengkih kaya dengan vitamin A dan C yang berkesan untuk mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit di samping membantu mengatasi masalah kulit yang menjejaskan keselesaan anda.

Buah Pala (Myristica Fragrans): Buah pala kaya dengan antioksidan yang bertindak melindungi sel kulit daripada kerosakan dan penuaan di samping berkesan untuk membantu memelihara kecantikan kulit anda.

Cara Penggunaan Herbanika Feminine Cream

  1. Sapukan sedikit Herbanka Feminine Cream pada bahagian faraj.
  2. Amalkan 3 kali sehari untuk hasil yang terbaik.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Post Bottom Ad

HARGA PROMO, SMS/WHATSAPP KE 016-9054888.