Haruman Luqman Bunga Cendrawasih - Shafi Malaysia

Shafi Malaysia

Kesihatan & Kecantikan

test banner

Terbaru

Post Top Ad

Harga Promo, SMS/Whatsapp ke 016-9054888.

31 Mei 2014

Haruman Luqman Bunga Cendrawasih

Bunga Cendrawasih Haruman Luqman merupakan wangian berasaskan bunga-bungaan segar yang harum serta telah dibacakan surah dan doa pilihan bagi membantu menenangkan jiwa dan menguatkan rohani pemakainya. Sesuai untuk digunakan lelaki dan wanita ketika solat.

Antara surah dan doa-doa yang dibacakan adalah Surah Al-Fatihah, Surah An-Nas, Surah Al-Falaq, Surah Al-Ikhlas, Surah Al-Baqarah, Surah Yasin, Surah Al-Imran, Surah Al-Fil, Surah Yusuf, Surah Ash-Soffaat, Surah Az-Zukhruf, Surah Al-Ahqaaf, Surah Nuh, Surah Al-Muzammil, Surah Al-Lail, ayat-ayat Ruqyah, doa-doa Mahabbah, ayat Syifa', selawat Syifa', selawat Tafrijiyyah, sayyidul Istighfar, doa Akasah, doa Dzul Faqaar, doa Sulaiman, doa Kanzul Arasy, doa Khatamun Nubuwwah serta solat Hajat.

Khasiat Bunga Cendrawasih Haruman Luqman

  • Mengharumkan diri sepanjang hari
  • Menaikkan seri wajah
  • Menyerlahkan aura diri
  • Meredakan tekanan dan sikap panas baran
  • Memberikan kesegaran dan tenaga kepada tubuh

Kandungan Bunga Cendrawasih Haruman Luqman

Kasturi Kijang: Minyak kasturi dihasilkan dari sumber perut kijang jantan dan merupakan wangian yang sering diperkatakan sejak zaman dahulu lagi. Minyak kasturi membantu membekalkan ketenangan kepada jiwa, meredakan ketakutan dan kebimbangan, menguatkan jasmani dan rohani di samping melancarkan peredaran darah dan  menggalakkan fungsi organ dalam tubuh badan.

Bunga Cendrawasih (Strelitzia Reginae): Bunga yang sering dipanggil Bird of Paradise ini sering digunakan dalam rawatan tradisional Afrika Selatan bagi merawat radang dan penyakit kelamin. Daunnya pula kaya dengan sumber flavonoid yang bersifat antioksidan serta berupaya melancarkan peredaran darah dan membantu mencegah kerosakan sel.

Cara Penggunaan Bunga Cendrawasih (Haruman Luqman)

  1. Calit pada bahagian tubuh yang dikehendaki seperti leher dan pergelangan tangan
  2. Boleh dipakai untuk bersolat
  3. Dilarang untuk melangkah produk ini kerana telah dibacakan ayat-ayat suci Al-Qur’an

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Post Bottom Ad

HARGA PROMO, SMS/WHATSAPP KE 016-9054888.