Handsome Up - Shafi Malaysia

Shafi Malaysia

Kesihatan & Kecantikan

test banner

Terbaru

Post Top Ad

Harga Promo, SMS/Whatsapp ke 016-9054888.

10 Jun 2008

Handsome Up

KOD PRODUK: TS03(VERSI 1) | TS19(VERSI 2)
HARGA PASARAN: RM200.00
HARGA DISKAUN: RM77.00
POS RM7 UNTUK SELURUH MALAYSIA. POS PERCUMA UTK RM150 KE ATAS.

Handsome Up adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.

Terdapat 2 versi handsome up. Versi 1 dan versi 2 dimana versi 2 balangnya lebih besar sedikit dari versi pertama. Sila sms versi yang anda inginkan ketika sms pesanan.

Fungsi Handsome Up

Pam Zakar Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Pam Zakar Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam Zakar Handsome Up secara konsisten.

Pam zakar anda dengan Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!

Cara Guna Handsome Up

  1. Anda digalakkan untuk membuang bulu kemaluan terlebih dahulu anda supaya tidak semak sangat dan boleh mengakibatkan kesakitan semasa proses menggunakan pum ini(tidak cukur pun tidak menjadi masalah).
  2. Ambil kain, rendamkan dalam air suam (jangan menggunakan air panas, melecur nanti).Tuam zakar anda dengan kain tadi selama lebih kurang 5 minit. Tujuannya untuk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot-otot & urat-urat zakar.
  3. Ambil minyak (mana-mana minyak lintah yang terdapat dipasaran), sapu pada zakar & urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.
  4. Ambil balang, pilih saiz getah yang sesuai dengan zakar anda. Getah ini untuk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pam nanti.
  5. Masukkan zakar ke dalam balang. Pam semaksimum yang boleh, tapi AWAS! jangan sampai sakit. Comfortable level: Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dengan tekanan yang anda gunakan.
  6. Biarkan zakar dalam balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dengan sendiri baru cabut balang dari zakar anda.
  7. Urut zakar anda semula seperti diatas. Tujuannya untuk refreshkan balik aliran darah anda semasa sesi penggunaan pam tadi.
  8. Jangan lupa, basuh balang anda untuk sesi esok pula. Sebab jika tidak basuh, habuk-habuk mungkin akan melekat pada balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti.
  9. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak untuk mengelakan pecah dan merekah.
  10. Ulang sesi senaman ini setiap hari selama 10 minit.
  11. Jangan lupa untuk mengambil ukuran panjang dan ukur lilit sebelum memulakan senaman ini. Supaya mudah untuk anda monitor perkembangannya setiap minggu.

PERHATIAN!

Sesi & pressure yang berlebihan TIDAK AKAN mempercepatkan lagi proses pembesaran. Malah boleh MEROSAKAN zakar anda (Nasihat pakar-pakar Andropologi)

Contoh: Kalau anda ke gym, trainer pasti melarang anda melakukan lebih dari yang sepatutnya walaupun anda rasa anda mampu & boleh. Ini kerana, otot-otot perlu lebih relaks & bermula secara berperingkat. Sama jugak kalau anda ingin berjogging, berlari atau bersenam, Anda tidak boleh terus berlari berjam-jam, boleh pengsan nanti. Faham bukan?

Peringatan!!!

Zakar akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam zakar.

37 ulasan:

  1. Saya nak tanya banyak2 alat pembesaran penis yang mana yang paling berkesan....sbb saya dah pakai pro extender. X nampakmkesan yang ketara

    BalasPadam
  2. mana lebih baik antara @ anda syorkan
    a) Handsome Up V2
    b) Handsome Up
    c) Playboy Penis Pump

    shafi: handsome up dah cukup ok..

    BalasPadam
  3. Salam,

    Saya nak beli handsome up 9 inch pump. Saya berada di shah Alam. Bagaimana ye?

    shafi: maaf tuan, handsome up kehabisan stok.. takpasti bila stok baru akan sampai..

    BalasPadam
  4. i want to try T503

    shafi: stok tinggal lagi 3 unit lagi..boleh order dengan kami..

    BalasPadam
  5. masih ada lagi TS03,minyak lintah sensaoil berapa harga semua dgn kos penghantaran?

    shafi: ts03 masih ada stok..boleh lihat harga di website kami .. http://shafi.my/lain-lain/handsome-up/
    http://shafi.my/sensa-ayuzip/sensaoil/
    cuma tambah rm6 untuk kos pos..

    BalasPadam
  6. Saya nak beli handsome up tolong beri process cara nak beli produk tersebut. Saya ada menghidap sakit kenching manis dan sekarang selepas setahun menghidap penyakit tersebut saya punya zakar telah lemah. tolong

    shafi: cara pembelian ada di link berikut.. http://shafi.my/lain-lain/handsome-up/
    stok masih ada ..boleh dapatkan sekarang dengan kami…

    BalasPadam
  7. sypun nak beli boss.,,cm mana caranya ea

    shafi: cara pembelian ada di link berikut.. http://shafi.my/lain-lain/handsome-up/
    stok masih ada ..boleh dapatkan sekarang dengan kami...

    BalasPadam
  8. saya nak beli handsome up,masih ada ag ke stok?berapa lama barang boleh sampai?

    shafi: handosome up masih ada stok.. order yang sampai pada kami sblm 11 am akan di proses segera..pos ambil masa 1-3 hari bekerja utk serahkan pesanana tuan..

    BalasPadam
  9. So sy order hari jumaat mlm,agak-agak sampai rabu kat saya..saya ada bank in rm90,sbb cash deposit xdpt terima duit rm1..duit di kembalikan @ tidak

    BalasPadam
  10. saya nak ts03,macam mana ek...saya kat labuan

    shafi: cara pembelian ada di link berikut http://shafi.my/pembelian/ .secara ringkasnya tuan bankin harga produk + kos pos rm6 ke akaun shahril.. kemudian sms detail order ke 0136745006..stok sekarang ada..

    BalasPadam
  11. ok..saya bankin esok..kira2 bila baru sampai..??garenti sampai ke kat labuan..??

    shafi: order yang sampai pada kami sebelum pkl 11am, akan diproses segera..poslaju ambil masa 3-5 hari untuk serahkan pesanan tuan di labuan..

    BalasPadam
  12. Salam,
    Stok masih ada lagi ker tuan?

    shafi: stok masih ada lagi..

    BalasPadam
  13. Saya ader masalah pancut awal, kadang-kadang tak sampai 5 minit zakar saya tegang terus pancut. Zakar saya juga bengkok sedikit dan tak berapa panjang dan besar. Sesuai ker saya menggunakan Handsome up ni?

    shafi: sesuai juga guna handsome up..tapi kalo zakar yang bengkok biasanya kami syorkan guna pro extender (alat perengang)..

    BalasPadam
  14. masik ada stok xlagi st03 ini skrg .?

    shafi: masih ada stok..

    BalasPadam
  15. ade stok lg x? jb.

    shafi: stok handsome up masih ada lagi.. boleh order dengan kami..

    BalasPadam
  16. brape harge handsome up v2

    shafi: hansome up v2 rm 77 + kos pos rm6.. http://shafi.my/lain-lain/handsome-up-v2/

    BalasPadam
  17. handsome up v2 sempurna ke jika iyanya
    tidak mengambil st03 minyak lintah
    atau handsome up v2 dah cukup stok ade lgi ke?

    shafi: handsome up v2 juga digunakan bersama minyak lintah.. handsome up v2 ada stok lagi..

    BalasPadam
  18. st03 mu08 ada stok ke?

    shafi: ts03 tinggal 5 unit je lagi. mu08 masih ada stok..

    BalasPadam
  19. kalau kita mengunakan st03
    kte prlu gna mu08 jgak ke??
    harap tuan dapat menjawap ptnyaan saya

    shafi: ya..di galakkan guna mu08..mu08 sebagai minyak urut.. ts03 sebagai alat urut/senaman zakar..

    BalasPadam
  20. it's this product still available?

    shafi: stok tinggal dua unit je lagi..

    BalasPadam
  21. pump zakar mne yg msih ad stok?
    sbb sya nk tempah..

    shafi: hansome up ts03 tinggal dua unit je lagi.. hansome up version 2, ts19 tinggal lima unit je lagi.. boleh order ..jika stok masih ada kami akan pos kan, jika dah habis stok, kami boleh pulangkan duit..

    BalasPadam
  22. selepas guna handsome up...getah saiz tu perlu d cuci ka...? kalau perlu d cuci, cuci guna apa..?

    shafi: boleh bilas dengna air..atau kalo berminyak, gunakan sedikit sabun mandi..

    BalasPadam
  23. Salam sejahtera masih ada stok baharu ke? Handsome Up.

    shafi: stok baru dah sampai..boleh order sekarang dengan kami..

    BalasPadam
  24. Hello sy mau tanya masih ada stokkah tu brng?

    shafi: stok masih ada..

    BalasPadam
  25. jika pembelian secara borong
    paling minima berape biji?
    dan berape harganye?
    tolong email kan. handsome up.

    shafi: maaf kami takjual secara borong..

    BalasPadam
  26. slm.. saya berminat.. sila email saya

    shafi: jika berminat boleh buat order dengan kami..stok ada.. cara belian di http://shafi.my/pembelian/

    BalasPadam
  27. ada lg ke handsome up pump....kalau area s.alam tmpt jual di mana...

    shafi: handsome up masih ada sotk.. di shah alam, stokis kami di sekysen 15, kompleks otomobil, jalan pahat j 15/j, nama kedai HerbaCinta..

    BalasPadam
  28. Say nk tmpah Ts03 esok..brapa hri bleh smpai..sya di kerteh trnggnu..atau ade stokis yg brdekatan..

    shafi: stok ada..biasanya order yg sampai pd kami sblm pkl 11pg akan diproses segera..ambil masa 1-3hari utk sampai item tuan..stokis di terengganu kami takda..

    BalasPadam
  29. Saya nak order produk TS03(handsome up) dan produk MU08(sensaoil) produk CZ04(vibrating ring) sudah ada stok kah?

    shafi: stok sudah ada..boleh order sekarang..

    BalasPadam
  30. Esok sy order, semua 3 brg skali

    BalasPadam
  31. sya stay kat sarawak ni,kalau sya order kat u confirm sampai sinika,?Saya nak order produk TS03(handsome up) dan produk MU08(sensaoil) ada stok lagika?

    shafi: confirm sampai..kami guna poslaju.. stok ada ..

    BalasPadam
  32. Saye berminat utk membeli handsome up + 2 botol sensaoil... brape ye semua nya??

    shafi: handsome up rm 74.95..sensaoil rm26.95 x 2.. + kos pos rm6.. total rm 134.85

    BalasPadam
  33. Saya dah pernah beli Handsome Up ni 6 bulan lepas.tapi tak guna minyak lintah atau sensaoil.Saya cuma guna minyak baby oil je.Jadi tak ada perubahanlah pada zakar saya ni.Rasa pedih dan bengkak pada zakar memang ada.Lepas tu jadi normal balik.

    BalasPadam
  34. saya nk beli handsome up. ada lg tk.?

    BalasPadam
  35. handsome up masih ada stok lagi..

    BalasPadam
  36. Handsome up msh ada? Kalau sekali minyak lintah brapa?

    BalasPadam
  37. stok handsome up versi0n 2 dengan myak lintah tapa ada lagi x?brape kosnya sume tmbah p0s skali.

    BalasPadam

Post Bottom Ad

HARGA PROMO, SMS/WHATSAPP KE 016-9054888.